Advertisement

Hadi Özışık Sedat Peker : Soylu: "Hadi ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda ... / Sedat peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığı belirtildi.

Hadi Özışık Sedat Peker : Soylu: "Hadi ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda ... / Sedat peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığı belirtildi.. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin peker'e bilgi verdiği görüldü. Gidenin kardeşi süleyman özışık'ın olduğunu belirten hadi özışık. Gazeteci hadi özışık'la görüntülü görüşmesini yayınladı. Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını söyleyen şerefsizdir diyerek yalanlayan hadi özışık'la ilgili 2 video paylaştı.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber sitesinin sahiplerinden hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Konuya ilişkin ilk açıklamasında i̇çişleri bakanı süleyman soylu. Peker, beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Sedat peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığı belirtildi. Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık.

Hadi Özışık'ın sahibi olduğu İnternethaber, Peker'in ...
Hadi Özışık'ın sahibi olduğu İnternethaber, Peker'in ... from abcgazetesi.com
Videoda, hadi özışık'ın peker'e youtube videolarında adının geçmesi nedeniyle tepki gösterdiği görülürken, süleyman soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi süleyman özışık olduğunu belirtiyor. 'arabuluculuk iddiasını yalanlayan soylu, süleyman özışık ile yakın zamanda görüşmediğini açıkladı. Yayınladığı videolarla siyasetin gündemine oturan sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Bakan, hadi ve süleyman özışık hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağını da belirtti. Sedat peker, 'soylu'ya aracılık yaptığını' yalanlayan hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Organize suç örgütü elebaşı sedat peker, hadi özışık'ın açıklamasından kısa bir süre sonra yaptıkları görüşmeyi twitter hesabından paylaştı. Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker.

Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Gidenin kardeşi süleyman özışık'ın olduğunu belirten hadi özışık. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin verdiği görülüyor. Sedat peker yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. Sedat peker, hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra, aralarında geçen görüşmenin videosunu yayınladı. 18 mayıs salı 2021 22:35. Tele1'in haberine göre youtube hesabından paylaştığı videolarla gündem olan sedat peker, ilk kez twitter hesabından video paylaştı. 'arabuluculuk iddiasını yalanlayan soylu, süleyman özışık ile yakın zamanda görüşmediğini açıkladı. Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. Sedat peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığı belirtildi. Sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Sedat peker, twitter hesabı üzerinden hadi özışık ile yapmış olduğu facetime görüşmelerinin görüntülerini yayınladı. Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle.

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık. Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine sedat peker sosyal medya hesabından özışık ile yaptığı iki telefon görüşmesinin görüntü kayıtlarını paylaştı. Sedat pekerподлинная учетная запись @sedat_peker. 18 mayıs salı 2021 22:35. Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti.

Sedat uçan ve peker kardeşler hadi gel erzuruma gel ...
Sedat uçan ve peker kardeşler hadi gel erzuruma gel ... from i.ytimg.com
Peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık. Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin verdiği görülüyor. Süper haber'de yer alan habere göre; Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını söyleyen şerefsizdir diyerek yalanlayan hadi özışık'la ilgili 2 video paylaştı. Peker'in daha sonra yayınladığı videoda ise hadi özışık'ın soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi süleyman özışık olduğunu söylediği duyuluyor. Sedat peker, 'soylu'ya aracılık yaptığını' yalanlayan hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı.

Videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanı sıra bazı gazetecilerden de.

Sedat peker, hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra, aralarında geçen görüşmenin videosunu yayınladı. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Organize suç örgütü lideri sedat peker, bu sabah yayınladığı 4. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin peker'e bilgi verdiği görüldü. Hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra sedat peker, söz konusu görüşmenin videosunu yayınladı. Paylaşılan görüntülerin ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu açıklama yaptı. Sedat peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Peker, beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin verdiği görülüyor. Videonun ardından bir açıklama yaptı ve 'süleyman özışık yerine hadi özışık dedim, isimleri karıştırmışım' ifadesini kullandı. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in yayınladığı son videolar hakkında superhaber'den cengiz er e açıklama yaptı.

Peker'in daha sonra yayınladığı videoda ise hadi özışık'ın soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi süleyman özışık olduğunu söylediği duyuluyor. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin verdiği görülüyor. Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı.

Sedat Peker videosunu yayınlayınca Hadi Özışık, Soylu'dan ...
Sedat Peker videosunu yayınlayınca Hadi Özışık, Soylu'dan ... from ahvalnews.com
Bakan, hadi ve süleyman özışık hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağını da belirtti. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber sitesinin sahiplerinden hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Sedat peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Sedat peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığı belirtildi. Soylu'nun hadi özışık ile süleyman özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, yıllardır. Hadi özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından sedat peker, özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu yayınladı. Özışık'ın peker'e gündemle ilgili bilgi verdiği, sık sık 'sen haklısın' dediği videoda görüldü. Peker, beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim.

Sedat peker'in yayınladığı görüntülerde bir nargile kafede olduğu görülen hadi özışık, sedat peker'in yayınladığı videoların türkiye'de ses getirdiğini anlatırken mehmet ağar'ın yaptığı açıklamayla 'harakiri' yaptığını belirtti.

Organize suç örgütü elebaşı sedat peker, hadi özışık'ın açıklamasından kısa bir süre sonra yaptıkları görüşmeyi twitter hesabından paylaştı. Gazeteci hadi özışık'la görüntülü görüşmesini yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Süper haber'de yer alan habere göre; Peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin verdiği görülüyor. Organize suç örgütü lideri sedat peker, bu sabah yayınladığı 4. Sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Soylu'nun hadi özışık ile süleyman özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, yıllardır. Videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanı sıra bazı gazetecilerden de. Sedat pekerподлинная учетная запись @sedat_peker. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi.

Posting Komentar

0 Komentar