Advertisement

Son Dakika Deprem Sivas : Son Dakika Haberi Sivas Ta 3 8 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haber : Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Sivas : Son Dakika Haberi Sivas Ta 3 8 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haber : Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Afad'dan gelen son dakika bilgisine göre sivas'ın zara ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli afad son depremler listesi de vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Depremin, 19 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. .(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi.

Son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Sivas kent merkezinde saat 01.42'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın son dakika verilerine göre, sivas'ın merkez üssü karayün köyünde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü sivas karacaören suşehri olan bir deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Sivas Gemerek Te Korkutan Deprem Son Depremler Takvim
Son Dakika Sivas Gemerek Te Korkutan Deprem Son Depremler Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Sivas'ın gemerek ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; Son güncelleme afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11.04'te sivas'ta 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 16,68 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Afad verilerine göre sivas'ta 4,2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan alınan son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gemerek ilçesinde saat 01.01'de yerin 16.68 kilometre derinliğinde ve 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberi… sivas'ta korkutan deprem afad, sivas'ın zara ilçesinde 20.35'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad depremin. Kandilli afad son depremler listesi de vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Sivas'ın gemerek ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre vatandaşlar, depremi hissettiklerini söyledi. Afad'a göre yerin 19 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssü sivas olarak açıklandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet. Verilerine göre, merkez üssü sivas suşehri olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberi sivas ilinden geldi! En son sivas deprem haberleri anında burada. Afad'ın verdiği son dakikaya göre sivas 4.2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Korubasi 7 mayıs 2021 06:30 son deprem. Afad'ın aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ın divriği ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sivas'a bağlı gemerek ilçesinde saat 00.42'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 22:08'de sivas kangal'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre vatandaşlar, depremi hissettiklerini söyledi. Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi!

Son Dakika Haberi Sivas In Gemerek Ilcesinde 4 4 Buyuklugunde Deprem Ntv
Son Dakika Haberi Sivas In Gemerek Ilcesinde 4 4 Buyuklugunde Deprem Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet. Son dakika haberi… sivas'ta korkutan deprem afad, sivas'ın zara ilçesinde 20.35'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad'ın verdiği son dakikaya göre sivas 4.2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Sivas'ın suşehri ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre sivas'ta 4,2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son dakika sivas deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Son dakika deprem haberi sivas ilinden geldi! Gemerek ilçesinde saat 01.01'de yerin 16.68 kilometre derinliğinde ve 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin 16,68 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi! 19 mart 2020 perşembe 11:13son güncelleme: (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Depremin derinliği 17.62 kilometre olarak açıklandı. Merkez üssü sivas karacaören suşehri olan bir deprem meydana geldi. Sivas'ın gemerek ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika sivas deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Afad'ın son dakika verilerine göre, sivas'ın merkez üssü karayün köyünde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberi sivas ilinden geldi! 16.05.2021 10:25 haftanın tarihine bakış. Afad'a göre yerin 19 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssü sivas olarak açıklandı.

Deprem son depremler sivas deprem. Depremin derinliği 17.62 kilometre olarak açıklandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; Afad'a göre yerin 19 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssü sivas olarak açıklandı. 19 mart 2020 perşembe 11:13son güncelleme:

Sivas Dan Kotu Haber Gece Yarisi Siddetli Korkutan Deprem Son Dakika Aciklamasi Youtube
Sivas Dan Kotu Haber Gece Yarisi Siddetli Korkutan Deprem Son Dakika Aciklamasi Youtube from i.ytimg.com
Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre vatandaşlar, depremi hissettiklerini söyledi. Bugün van'da da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gemerek ilçesinde saat 01.01'de yerin 16.68 kilometre derinliğinde ve 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sivas valisi salih ayhan, yaptığı açıklamada, depremin ciddi şekilde hissedildiğini belirterek, çok emre belözoğlu secdeye yattı ve. Sivas kent merkezinde saat 01.42'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi! (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

En son sivas deprem haberleri anında burada.

Son dakika deprem haberi sivas ilinden geldi! Depremin, 19 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sivas'ın çevre illerinden de hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; Sivas'a bağlı gemerek ilçesinde saat 00.42'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad)'tan ve kandilli'den alınan son dakika bilgilerine göre sivas'ta meydana geldi. Son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 16.05.2021 10:25 haftanın tarihine bakış. Deprem son depremler sivas deprem. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre vatandaşlar, depremi hissettiklerini söyledi. Afad'a göre yerin 19 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssü sivas olarak açıklandı.

Son güncelleme afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 1104'te sivas'ta 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi son dakika deprem. .(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar